Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

CONNY BLOKKER 

          BUDGET & NABESTAANDEN CONSULENT

Over Conny Blokker

budget & nabestaanden consulent 

Een idee is geboren

Het is altijd een drijfveer voor mij geweest om mensen te helpen bij het op orde brengen van de financiële administratie. De voldoening en het resultaat waren voor mij aanleiding om hier mijn werk van te maken. Ik werk in de regio Purmerend en omstreken en doe dit met veel plezier en betrokkenheid. Het is dankbaar werk omdat ik in mijn cliënten help om weer overzicht en rust te krijgen in de administratie. Een persoonlijke benadering, respect en vertrouwen zijn de basis voor een goede samenwerking. 

Door als vrijwilliger aan de slag te gaan voor de thuisadministratie van Humanitas en administratie voor elkaar van het (SMD) Sociaal Maatschappelijke Dienst in Purmerend, ontdekte ik dat dit dankbaar en mooi werk is.

Door deze ervaring heb ik besloten om een professionele opleiding te volgen bij Learncare in Alkmaar. Nu ben ik officieel gecertificeerd budgetcoach en werk ik parttime ook als nabestaanden consulent voor verschillende opdrachtgevers.

Waarom kiest u voor mij?

* Gecertificeerd NEN 8048 Budgetcoach

* Kennispunten jaarlijks 12 PE punten

* In bezit van VOG

* Werkt conform gedragscode NVVK

* NLP gecertificeerd

Meer informatie over :