Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

CONNY BLOKKER 

          BUDGET & NABESTAANDEN CONSULENT

Budgetcoach

Heeft u hulp nodig bij de financiële administratie omdat er betalingsachterstanden ontstaan en er overzicht nodig is, dan kunt u bij mij terecht voor informatie en advies.

Samen met u maak ik een plan van aanpak en werken we stap voor stap aan de oplossingen om inzicht en overzicht te krijgen.

Ik ben NEN / KIWA gecertificeerd budgetcoach. dat betekent dat ik kennis en vaardigheden opleidingen volg om het certificaat te behouden door middel van 12 PE punten per jaar.

Als budgetcoach werk Ik voor particulieren en bedrijven onder andere voor www.beauavis.nl, www.budgetcoach.nl 

Nabestaanden Consulent

Een dierbare verliezen is een heftige ervaring. Er komt van alles op u af, zoals het organiseren van de uitvaart en het regelen van allerlei zaken. 

Na het afscheid wordt u als nabestaande geconfronteerd met het afronden van de persoonlijke administratie van de overledene.

Ik kan u daarbij helpen. Door deze taken uit handen te geven is er meer ruimte voor emotie en rouwverwerking.

Ik ben onder andere verbonden aan verschillende partners, zoals www.digitalenazorg.nl en

www.wij-allemaal.nl

Persoonlijk Memorandum

Heeft u al een naslagwerk voor uw nabestaanden klaar liggen? Een Persoonlijk Memorandum is een document voor uw nabestaanden, kinderen of familie.

In het naslagwerk kunt u alles vermelden wat van belang is voor de nabestaanden. Denk hierbij aan uw testament, uw uitvaartverzekering, wie benoemt u als executeur, familie of een notaris, abonnementen, adressen van familie en vrienden, maar ook de financiële gegevens zoals hypotheek en levensverzekering, pensioen en bankgegevens, eventuele betalingsregelingen en een overzicht van de digitale wachtwoorden voor portals en social media.

Kennismaken en vragen? Kom gerust langs tijdens het open inloop spreekuur om de 2 weken op vrijdagmorgen bij

inloophuis Wij-Allemaal

De drieluik flyers kunt u hier downloaden in PDF formaat :

budgetcoach

nabestaandenconsulent